Izrada nameštaja po meri Beograd

Izrada nameštaja po meri Beograd
Veliki sto, mali ormar, široka polica... Svi imamo iste probleme, zato se nemojte mučiti pri pronalaženju odgovarajućeg nameštaja nego jednostavno naručite nameštaj po meri u nekoj od mnogobrojnih radionaica koje Vam nudi Beograd. Nadjite na našem sajtu najboljeg majstora za izradu nameštaja po meri u Beogradu i kontaktirajte ga još danas...
steffes-izrada-namestaja-po-meri

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 +381 65 5286688
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
namestaj-djeram-izrada-namestaja-po-meri

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 +381 64 1898663
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-izrada-namestaja-po-meri

Fabrika namestaja Čarkić

Beograd, +381 64 2038306
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD ČARKIĆ U našim pogonima radi oko 30 visoko obučenih radnika.
Kvalitet izrade je osnovni parametar koga se držimo u našem radu.
To znaju i naši kupci (distributeri) kojih ima preko 30 širom zemlje.
Cenovnik
namestaj-cane-izrada-namestaja-po-meri

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 +381 11 8030818
Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.Dugogodišnje iskustvo, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.
Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom.
Imamo preko 70 dezena tapaciranog nameštaja i ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje tapaciranog nameštaja po meri.
Naši klijentima obezbeđujemo: - Prevoz nameštaja na područiju Beograda, - Unošenje nameštaja, - Montaža nameštaja na područiju Beograda, - Konsultacije sa projektantom nameštaja (u slučaju prilagođavnja merama kupca ).
Cenovnik
xylon-namestaj-izrada-namestaja-po-meri

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
Izrada nameštaja prilagođenog merama vašeg prostora.
Kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom finalnih drvnih proizvoda.
Izrada drvenog nameštaja po meri: Trpezarije, Kuhinje, Spavaće sobe, Plakari, Vrata, Komadni nameštaj, Kupatilski elementi, Stolice & Fotelje, Dečiji nameštaj.
stolarija-god-izrada-namestaja-po-meri

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a +381 11 2581323
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI.
Komadni nameštaj iz našeg proizvodnog asortimana se poručuje i izrađuje u željenim formama, dimenzijama i završnoj obradi.
Materijali koje možemo ponuditi daju nam mogućnost da svaki komad nameštaja bude unikat.
Kombinacijom materijala postižemo da nameštaj dobije klasičan ili moderan izgled u svakom slučaju prilagođen potrebama korisnika. Pored kupatilskog nameštaja, najčešće imamo zateve kupaca i za kancelarijskim nameštajem.
TV komode, komode za dnevne boravke, klub stolove, biblioteke, police, spavaće sobe i predsoblja, kreveti, pultovi i trpezarijski stolovi su takođe veoma traženi.
linea-milanovic-izrada-namestaja-po-meri

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI.
Linea Milanović se bavi izradom luksuznog nameštaja vrhunskog kvaliteta.
Naš nameštaj je veoma cenjen zbog apsolutnog kvaliteta izrade, veoma prefinjenog dizajna, svoje unikatnosti i dugovečnosti.
Nameštaj se proizvodi uglavnom od plemenitih materijala – punog drveta i furniranog medijapana, a u ponudi imamo veliki izbor materijala i mebla na izbor klijenta.
Dugogodišnje iskustvo, neiscrpna inovativnost, besprekoran kvalitet izrade, kao i velika fleksibilnost proizvodnje, osnovne su karakteristike našeg poslovanja i uspeha firme, što potvrđuju mnogobrojne nagrade i priznanja koje smo dobili.
Izrada nameštaja po meri predstavlja savršeno rešenje za uredjenje Vašeg doma. Ako ste perfekcionista, volite savršenstvo, i želite da sve bude pod konac, onda je izrada nameštaja po meri pravi izbor za Vas. Ova vrsta nameštaja je pravo rešenje za opremanje vaših prostorija, odnosno pruža mogućnost iskorišćenja svakog centimetra prostora. Pruža Vam takodje i mogućnost da pokažete na delu Vašu maštovitost prilikom osmišljavanja novog komada nameštaja. Od udobnosti i sigurnosti vašeg doma zavisi i vaše raspoloženje i spokoj. Samim tim postižete bolje rezultate u životu i pozitivno utičete na vašu okolinu i na vaše bližnje, jer vas vaš životni prostor ispunjava ljubavlju i toplinom. Ranije je važilo mišljenje da je nameštaj po meri stvar pretiža i luksuza koji nije bio dostupan svima, pogotovo devedesetih godina kada su ih novopečeni bogataši najviše izradjivali i na taj način pokušavali da se istaknu i skrenu pažnju na sebe, pa makar i neukusom. Danas je ta slika promenjena, mada ima i dalje onih kojima je prva asocijacija baš taj kič sa kojima smo bili suočeni dok su iz dvorišta tek izgradjenih, velikih kuća iskakale razne životinje okružene pozlaćenim vratima i ko zna kakvim još unutrašnjim detaljima.
Back to Top